Turijn, op reis met Sint-Denijs

Wat?

Misschien heb je er al vaker aan gedacht om eens op zoek te gaan naar de plaatsen waar het allemaal begon, maar dan liefst in goed gezelschap. Dan is dit zeker iets voor jou!

Verderbouwend op de ervaring van verscheidene Turijnreizen in de afgelopen jaren, bieden we de kans om de belangrijkste plaatsen uit het leven van Don Bosco te bezoeken.

De Turijnreizen worden telkens onvergetelijke weken, niet alleen omdat er tijdens zo'n reis een deugddoende sfeer en verbondenheid groeit in de groep, maar ook omdat het leven van Don Bosco (en Maria Mazzarello)  ook in onze tijd jong en minder jong blijft boeien.

 

We willen gedurende een kleine week kennis maken met het leven van Don Bosco. We reizen daarvoor naar de Noord-Italiaanse stad Turijn.

In de gezelligheid van de groep, in het bezoeken van de plaatsen in en rond Turijn, in het praten met elkaar, in de ontspanning en het speelse, in het genieten van de Italiaanse sfeer ... zullen we gedurende zes dagen het leven van Don Bosco heel concreet kunnen aanvoelen, met de bedoeling de boodschap van Don Bosco daarna ook zelf nog beter te kunnen beleen in eigen leven en werk.

 

Wanneer en waar?

De reis vindt plaats van zondagochtend 29 oktober 2017 tot vrijdagavond 3 november 2017.
De heenreis (+ 1.000 km) doen we in één dag. We verblijven in de buurt van Turijn.

De eerste twee dagen bezoeken we heel wat plaatsen in Turijn en omstreken. De derde dag rijden we naar Mornese, het dorp van Maria Mazzarello (die samen met Don Bosco de zusters van Don Bosco heeft gesticht). De laatste dag zijn we weer in Turijn. De terugreis doen we opnieuw in één dag.

 

Opgelet! We reizen met maximum 16 personen.

 

Kostprijs?

Kostprijs van de reis komt op € 600 per persoon. In de prijs is inbegrepen: vervoer, verzekering, alle overnachtingen, maaltijden in Italië (drank inbegrepen) en picknick tijdens de terugreis.
Niet inbegrepen zijn: picknick bij de heenreis, bezoek aan een pizzeria de laatste avond, persoonlijke uitgaven zoals souvenirs, een ijsje ...

 

Meer info?

Je vindt meer details in deze folder.

  

Organisatie

Simon De Beelde, Steven Claus en Colette Schaumont.

 

Info en inschrijven

Je kan inschrijven via het online inschrijvingsformulierInschrijven gezinsreis Turijn

 

Don Bosco Vorming & Animatie
Don Boscolaan 15
3050  Oud-Heverlee

Tel  016/47 91 24
Fax  016/47 91 11          

vormingenanimatie(at)donbosco.be