Verder op weg met het opvoedingsproject

Situering

Samen groeien naar een gedragen project is en blijft de uitdaging. Hoe leeft het nieuwe opvoedingsproject vandaag? Hoe gaan we morgen verder? 

 

Opzet

Het nieuwe opvoedingsproject is nu sinds twee jaar gelanceerd. Al heel wat stappen voor de implementatie zijn gezet. Als ‘gangmaker’ speel jij daarin een voortrekkersrol. Wij willen je daarin verder ondersteunen en brengen daarom zoals de gangmakers van de verschillende scholen opnieuw samen. Wat zijn je ervaringen? In welke mate hebben jij, je collega’s en je school ‘Opvoeden met Don Bosco als gids en tochtgenoot’ geïntegreerd en geïmplementeerd? Waar liggen nog uitdagingen voor de toekomst? Een korte terugblik is de aanzet voor enkele nieuwe kaders en impulsen. Samen gaan we op zoek naar de volgende stappen in het implementatieproces.  

 

 

Doelgroep

Deze vorming richt zich tot mensen die een actieve rol spelen bij de implementatie van het opvoedingsproject. Om een breder draagvlak te creëren is het best dat er meerdere deelnemers per school worden afgevaardigd. Minstens één van hen is lid van het directieteam.

 

 

Data en locatie

De vorming wordt aangeboden op 3 locaties, i.c. Don Bosco Oud- Heverlee, Gent en Limburg:

• Donderdag 3 mei 2018 (Gent)
• Vrijdag 4 mei 2018 (Oud-Heverlee)
• Dinsdag 8 mei 2018 (Limburg)

Onthaal vanaf 9.00 uur, start om 9.30 uur, einde om 16.00 uur.

 

Bijdrage in de kosten

€ 40 per persoon, maaltijd en koffie inbegrepen.

 

 

Info en inschrijven

Je kan inschrijven via het online inschrijvingsformulierInschrijven

 

Don Bosco Vorming & Animatie
Don Boscolaan 15
3050  Oud-Heverlee

Tel  016/47 91 24

vormingenanimatie(at)donbosco.be