Godly Play, vervolgdag

Situering

Een dag om met vernieuwde inzichten en extra inspiratie verder aan de slag te gaan als Godly Play verhalenverteller en deurwachter.     

 

Opzet 

Net zoals Don Bosco de kracht van Bijbelverhalen inzette in zijn opvoedingsgebeuren, biedt Godly Play ons de kans om in het spoor van Don Bosco verder te gaan. Door de combinatie spel, ritueel, creativiteit en verhaal helpt Godly Play kinderen en volwassenen om de christelijke taal beter te verstaan, om parabels en Bijbelverhalen, stilte en liturgische handelingen beter te leren aanvoelen.


Na onze driedaagse basismodule ‘Godly Play verhalenverteller en deurwachter’ willen je jullie verder toerusten om nog meer met Godly Play aan de slag te gaan. Op deze vervolgdag staan we stil bij grenzen van kinderen (grenzen die ze elke dag, existentiële grenzen die sommige kinderen sterker ervaren dan andere) en hoe Godly Play hiervoor een veilige ruimte schept. We laten jullie ook kennismaken met een nieuw Godly Play verhaal en bieden voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen en in te gaan op vragen. Een vormingsdag in samenwerking met IGDP (Interdiocesane Dienst voor Gezinspastoraal).

 

 

Doelgroep

Je hebt de basismodule als Godly Play verhalenverteller en deurwachter gevolgd en bent op zoek naar manieren om Godly Play nog meer te integreren in je aanbod op school. Deze dag staat ook open voor mensen die willen kennismaken met Godly Play en overwegen om de driedaagse basismodule te volgen.

 

Begeleiding

Gee Van den Berghe en Medewerkers van de Interdiocesane Dienst voor Gezinspastoraal.

 

Data en locatie

De vorming vindt plaats in Oud-Heverlee op dinsdag 24 oktober 2017.Info en inschrijven

Je kan inschrijven via het online inschrijvingsformulierInschrijven

 

Don Bosco Vorming & Animatie
Don Boscolaan 15
3050  Oud-Heverlee

Tel  016/47 91 24

vormingenanimatie(at)donbosco.be