Vlot vergaderen met grote groepen

Situering

Een personeelsvergadering, een pedagogische studiedag, overleg met een grotere groep collega’s ... Het zijn vaak momenten om de neuzen in dezelfde richting te krijgen, te communiceren over belangrijke thema’s in de school en knopen voor de toekomst door te hakken. Iedereen droomt ervan dat dit momenten van interactie en inspraak zijn. Hoe doe je dit zonder te verzanden in uitzichtloze discussies? Hoe laat je zoveel mensen met elkaar in gesprek gaan om samen aan een visie te werken?  Hoe kom je met een groep tot een gedragen beslissing, met respect voor de  wederzijdse bevraging en verrijking?

 

Wil je dit meer in de vingers krijgen, dan is dit programma iets voor jou. We geven je achtergronden en methodieken mee die ertoe bijdragen dat collega’s niet langer de vergadertijd uitzitten maar actief betrokken zijn van het bezinningsmoment tot de afronding.  

 

  

Doelgroep

Dit programma richt zich tot leidinggevenden en tot die mensen die de opdracht hebben om met grotere groepen te vergaderen en te overleggen.  

 

 

Organisatie en begeleiding

Carlo Loots en Gee Van den Berghe

 

 

Data en locatie

Donderdag 16 november 2017

in Oud-Heverlee

 

Onthaal vanaf 9.00 uur, start om 9.30 uur, einde om 16.00 uur.

 

 

Bijdrage in de kosten

€ 40, maaltijden en koffie inbegrepen.

 

 

Info en inschrijven

Je kan inschrijven via het online inschrijvingsformulierInschrijven

 

Don Bosco Vorming & Animatie
Don Boscolaan 15
3050  Oud-Heverlee

Tel  016/47 91 24

vormingenanimatie(at)donbosco.be